Medlemsträff på Häringe Slott 12-13 november

2015-08-06

Nyheter

Häringe SlottDen 12 – 13 november träffas vi igen och denna gång drar vi söderut till Häringe Slott, Västerhaninge.

Till denna medlemsträff har vi förändrat upplägget något, baserat på feedback från er. I koppling till varje presentation kommer det att finnas mer utrymme (än tidigare) för vidare frågor och diskussioner kring ämnet/presentationen.

Maria Francheschi, som tyvärr fick förhinder i våras, kommer nu istället. Vi kommer att få tips och trixs av Maria, när det gäller ”Rösten som kommunikationsmedel”.  Maria arbetar med röstdesign och kommer ge oss konkreta exempel på hur man kan ge rösten uttryck och därmed skapa intryck.
Om ni har några specifika funderingar eller frågor kring detta ämne är ni välkomna att maila dem innan träffen, så får Maria möjligheten att förbereda och fördjupa sig kring de frågorna.

Mitel kommer som vanligt att vara med på träffen men med ett kortare pass den här gången.
Vi kommer även att få ta del av ett par medlemspresentationer utifrån temat ”Hur gör vi?”.  Att få höra hur andra resonerar kring sin verksamhet och hur Solidus passar in i den har visat sig vara mycket intressant och värdefullt.

CallBack är ett ämne som vi då och då kommer in på och vid vårens medlemsträff bildades en arbetsgrupp, för att göra en presentation kring ämnet vid höstens träff.
Som vanligt kommer vi på olika sätt att återkoppla till och komplettera den sk Mitel-listan.

Välkomna önskar Styrelsen!

Information:
Buss avgår från Cityterminalen 08:30 och vi kör igång 09:30. Vi avslutar som vanligt med lunch på fredagen och buss avgår tillbaka till Cityterminalen ca 14:00.

Deltagaravgift;
Fullt deltagande (2 dagar, övernattning samt middag)
3 200 kr- medlem alternativt 4 500 kr – ej medlem

Deltagande 1 dag
600 kr – medlem alternativt 1 100 kr – ej medlem

Anmäl dig senast den 5 oktober via genom att klicka här
Återbud /avbokning fram till den 11 oktober är kostnadsfri, därefter kommer full debitering av avgiften att ske.