MiWebinar 7:e juni med Mitel

2017-05-23

Nyheter

MiWebinar

Onsdagen den 7:e juni, klockan 13.00-14.00

På MCED-dagarna kom det många frågor till oss som rör både det rent tekniska, men också frågor om tips & tricks om hur ni på bästa sätt kan använda våra produkter och applikationer.
Vi försökte hinna med att prata med så många som möjligt av er. För att ge er ytterligare möjlighet att ställa frågor följer vi nu upp MCED17 med ett tekniskt orienterat webinar.

Du är nu inbjuden till detta webinar och när du anmäler dig via länken nedan vill vi att du skriver lite kort om den eller de tekniska frågor du har, samt om du funderar på hur du på bästa sätt skulle kunna använda Mitels lösningar i din miljö. Våra experter kommer att anpassa innehållet i webinaret till dina inspel – DU bestämmer agendan!

Så behöver du hjälp med att programmera knappar på din telefon, vill veta hur man skapar snabbknappar i InAttend eller få tips om hur man modifierar en användare i PM eller något helt annat ta chansen och anmäl dig till MiWebinar!

Sista anmälningsdag är 31:a maj.
Anmälan till MiWebinar
(OBS, fälten är förifyllda med Ankis uppgifter, ändra dessa till dina egna uppgifter istället så att Anki inte behöver vara med så många gånger!! :-)

Välkommen
/Mitel