Är hösten redan här?

2017-05-26

Nyheter

När vi träffades senast lovade Styrelsen att vi skulle vara lite mer aktiva på hemsidan och på Facebook för att både upprätthålla kontakten mellan våra medlemsträffar men även för att knyta nya kontakter och underlätta nätverkande. Som en del i det kommer vi under året att presentera några av er, våra medlemmar, lite mer ingående och delge era intryck och förväntningar på Secug. Ni har ett gäng spännande presentationer att se fram emot och först ut hälsar vi
Ulf Jagler, IT- och Driftsansvarig på Resia Travel Group.

Ulf är en av de eldsjälar som varit medlem i föreningen sedan starten och han har inte missat någon av våra medlemsträffar hittills vilket är en trend vi hoppas håller i sig. Som ansvarig för infrastruktur och drift på Resia Travel Group, där en liten IT grupp ansvarar för allt som har med IT och implementationer att göra dvs. allt från servrar till hårdvara till telefoni till växlar, ser Ulf att det är en stor nytta att vara med i en användarförening där alla brinner för produkten. Viljan att utveckla produkten samtidigt som viljan att hjälpa varandra att hitta bättre lösningar och utvecklas driver föreningen framåt.

På frågan varför Resia en gång valde att bli medlemmar i Secug svarar Ulf ”För att vi vill kunna vara med och påverka leverantören tillsammans med andra medlemmar. Så att vi får en bättre produkt i slutändan. Det funkar!”. Och visst har många förändringar genomdrivits under de 5 år som föreningen har varit aktiv, just tack våra medlemmars engagemang.

Det bästa med föreningen enligt Ulf är just medlemsträffarna där man får möjlighet att träffa alla andra medlemmar, höra hur andra har löst sina behov av kontaktcenterlösning, att träffa leverantören och framför allt umgås med alla trevliga människor som brinner för i detta fall Solidus. Förväntningarna som står högst på listan inför varje träff är att nätverka och att lära sig nytt av hur andra gör. Få tips & idéer och att kunna diskutera lösningar utan prestige och det är just det som erbjuds vid träffarna. ”Varje gång jag åker hem från en träff har jag nya idéer med mig hem för att inte tala om nya roliga minnen och inspiration” säger Ulf och ler.

Ett bättre betyg är så kan vi inte få så tack Ulf för att du ville medverka till detta och dela med dig av dina tankar och intryck av Secug.

Fortsätt håll ett öga på hemsidan och om ni inte redan gillar oss på Facebook så gå in och gör det för fler presentationer längre fram.

Tack för ordet!

Styrelsen