Presentation av föreningens populära ordförande

2017-09-14

Nyheter

Då var turen kommen till att presentera föreningen absoluta eldsjäl – vår styrelseordförande.

Anki Wallin – Styrelseordförande Secug IT/Systemansvarig för Handelsbankens koncerngemensamma kontaktcenterlösning

Anki var en av initiativtagarna till att starta upp Secug och har sedan bildandet hösten 2011 varit vår dedikerade Styrelseordförande som ställt upp i vått och torrt för att få en fungerande förening och för att hålla ihop både styrelsen och inte minst våra medlemsträffar. Vi är alla vana vid att se henne stå längst fram och driva oss genom våra medlemsträffar med fast hand både vad gäller agendapunkter och andra små spännande överraskningar såsom tex ”De ruttna totempålarnas dal” som inte ens Styrelsen visste om i förväg (för er som inte vet vad detta är tycker jag ni frågar era kollegor på nästa medlemsträff om hur det fungerade på Visby när vi alla blev invigda i detta) och detta gör hon med bravur.

 

Så här beskriver Anki själv sin resa med Secug:

”På Applikationsdagarna i Visby 2011 var vi några användare som började spåna kring någon form av Solidus-nätverk. Jag upplevde många gånger ett behov av att ha någon att bolla olika frågor och funderingar med när det gällde Solidus. Och då gärna någon som inte ville tjäna pengar på att hjälpa till. Så vi drog igång en arbetsgrupp, slog våra kloka huvuden ihop och ett år senare samlades vi tillsammans med ett antal Solidus-kunder hos Aastra på Telefonplan. Arbetsgruppen presenterade sitt förslag att starta en användarförening, dess mål och syfte och frågade sedan de som var där vad de tyckte. Resultatet blev att föreningen bildades och en styrelse och ordförande röstades fram. Och sedan dess har jag med glädje varit föreningens ordförande. Jag är en föreningsperson så att organisera, planera och träffa människor är något jag gillar att göra. Jag är med i styrelsen för att jag tycker att det vi uträttar med föreningen är viktigt och utvecklande, både för mig personligen som i min roll som ansvarig för Solidus på Handelsbanken. Och för att vi har kul tillsammans så klart!! ”

Det ni kanske inte visste om Anki sen tidigare är att hon förutom jobb och föreningsliv dessutom hänger i medeltiden när hon får tillfälle. Fråga gärna mer om det när ni träffar henne nästa gång;) Stort tack Anki för ditt härliga engagemang och för att du ville dela med dig lite av din resa med våra medlemmar.

/Styrelsen